Hopp til innholdet

Hostovatnet rundt 2020

IL Fjellmann arrangerer Hostovatnet rundt også i år, men på en noe annen måte. Vi deler det i to, pga covid-19. Det er viktig for oss å få gjennomført arrangementet, til tross for den spesielle tida vi står i. Aktivitet og bevegelse er uansett viktig, og gjør godt for alle!

Onsdag 9. september, altså kommende uke, er det tid for å se om vi får nye rekorder! Konkurranseklassen foregår som vanlig med start og mål for den 10 km lange runden, i Kviknelykkja.

Løpere og støttespillere er velkomne for påmelding fra kl 17.30. Starten går kl 18.30. Det konkurreres i tre klasser, dame, herre og junior. Førstepremien er på 1500 kr. Vi satser på stor deltakelse! Det vil bli kiosksalg.

Trimklassen gjør vi en vri på, så alle skal få gått den fine runden rundt vatnet, uten at vi blir for mange samla. Opplegget vil gå over to uker, uke 37 og 38, fra mandag 7/9 til søndag 20/9. På steder rundt vatnet blir det satt opp informasjonstavler som sier hva du skal gjøre for å delta. Man må betale inn 50 kr, med Vipps, for å delta i arrangementet. Alle som deltar er med i trekningen av et gavekort på 2000 kr, og en rekke andre fine premier.

IL Fjellmann ønsker alle hjertelig velkommen til å ta turen til Hoston, det er kanskje enda vakrere i begynnende høstfarger. Vi ønsker alle riktig god tur rundt vatnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *